Carne de porc, proaspătă, muşchi, cotlet, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită, prăjită în minim de ulei

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 142
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.747
Acid glutamic g 4.486
Alanină g 1.682
Arginină g 1.892
Histidină g 1.194
Cistină g 0.331
Betaină mg 3.9
Valină g 1.485
Prolină g 1.187
Serină g 1.226
Fenilalanină g 1.22
Glicină g 1.327
Hidroxiprolină g 0.102
Triptofan g 0.349
Treonină g 1.291
Izoleucină g 1.39
Leucină g 2.417
Lizină g 2.612
Metionină g 0.805
Tirozină g 1.163
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.491
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.278
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.058
Acizi graşi trans (total) g 0.044
Colesterol mg 70
Macronutrienți
Apă g 62.62
Aport caloric / Energic total kcal 196
Lipide / Grăsimi (total) g 7.86
Proteine g 29.36
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.095
Fier mg 0.82
Fosfor mg 283
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 376
Seleniu µg 40.5
Sodiu mg 86
Zinc mg 2.26
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 100.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Retinol µg 4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.6
Vitamina A, IU IU 13
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina D IU 23
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.635
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B12 µg 0.82
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.229
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 10.523
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.359
Vitamina B6 mg 0.558

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”