Carne de porc, proaspătă, muşchi, cotlet, fără os, doar carne slabă separabilă,

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 185
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.193
Acid glutamic g 3.578
Alanină g 1.316
Arginină g 1.491
Histidină g 0.968
Cistină g 0.259
Betaină mg 3.1
Valină g 1.171
Prolină g 0.906
Serină g 0.969
Fenilalanină g 0.942
Glicină g 1.01
Hidroxiprolină g 0.058
Triptofan g 0.236
Treonină g 1.006
Izoleucină g 1.103
Leucină g 1.91
Lizină g 2.079
Metionină g 0.617
Tirozină g 0.853
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.546
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.366
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.208
Acizi graşi trans (total) g 0.024
Colesterol mg 66
Macronutrienți
Apă g 72.93
Aport caloric / Energic total kcal 127
Lipide / Grăsimi (total) g 3.42
Proteine g 22.41
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.057
Fier mg 0.51
Fosfor mg 234
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.008
Potasiu mg 387
Seleniu µg 34.5
Sodiu mg 49
Zinc mg 1.59
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 59.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.3
Vitamina D IU 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.693
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.13
Vitamina B12 µg 0.51
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.265
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.746
Vitamina B6 mg 0.756

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”