Carne de porc, proaspătă, muşchi, cotlet, fără os, doar carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 145
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.698
Acid glutamic g 4.402
Alanină g 1.619
Arginină g 1.835
Histidină g 1.191
Cistină g 0.318
Betaină mg 2.8
Valină g 1.441
Prolină g 1.115
Serină g 1.192
Fenilalanină g 1.159
Glicină g 1.243
Hidroxiprolină g 0.071
Triptofan g 0.29
Treonină g 1.238
Izoleucină g 1.357
Leucină g 2.349
Lizină g 2.558
Metionină g 0.759
Tirozină g 1.049
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.651
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.605
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.077
Acizi graşi trans (total) g 0.052
Colesterol mg 72
Macronutrienți
Apă g 65.11
Aport caloric / Energic total kcal 173
Lipide / Grăsimi (total) g 6.08
Proteine g 27.58
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.083
Fier mg 0.63
Fosfor mg 237
Magneziu mg 27
Mangan mg 0.007
Potasiu mg 367
Seleniu µg 45.3
Sodiu mg 45
Zinc mg 2.15
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 78.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.6
Vitamina D IU 23
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.658
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.1
Vitamina B12 µg 0.56
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.195
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.512
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.692
Vitamina B6 mg 0.722

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”