Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlete sau fripturi), cu os, doar carne slabă separabilă,

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 263
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.985
Acid glutamic g 3.241
Alanină g 1.215
Arginină g 1.367
Histidină g 0.863
Cistină g 0.239
Betaină mg 2.8
Valină g 1.073
Prolină g 0.858
Serină g 0.886
Fenilalanină g 0.882
Glicină g 0.959
Hidroxiprolină g 0.074
Triptofan g 0.253
Treonină g 0.933
Izoleucină g 1.005
Leucină g 1.746
Lizină g 1.887
Metionină g 0.582
Tirozină g 0.841
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.301
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.805
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.974
Acizi graşi trans (total) g 0.02
Colesterol mg 59
Macronutrienți
Apă g 72.84
Aport caloric / Energic total kcal 143
Lipide / Grăsimi (total) g 5.84
Proteine g 21.22
Minerale
Calciu mg 30
Cupru mg 0.081
Fier mg 0.71
Fosfor mg 226
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 313
Seleniu µg 31.6
Sodiu mg 73
Zinc mg 2.74
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 72.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Retinol µg 3
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.6
Vitamina A, IU IU 9
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina D IU 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.54
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.18
Vitamina B12 µg 0.53
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.338
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.113
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.115
Vitamina B6 mg 0.466

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”