Carne de porc, proaspătă, muşchi din zona toracică (cotlet), cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.389
Acid glutamic g 3.898
Alanină g 1.433
Arginină g 1.625
Histidină g 1.055
Cistină g 0.282
Betaină mg 2.6
Valină g 1.276
Prolină g 0.987
Serină g 1.056
Fenilalanină g 1.026
Glicină g 1.1
Hidroxiprolină g 0.063
Triptofan g 0.257
Treonină g 1.096
Izoleucină g 1.202
Leucină g 2.08
Lizină g 2.265
Metionină g 0.673
Tirozină g 0.929
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.41
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.593
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.486
Acizi graşi trans (total) g 0.12
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Apă g 61.66
Aport caloric / Energic total kcal 222
Lipide / Grăsimi (total) g 13.04
Proteine g 24.42
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.084
Fier mg 0.68
Fosfor mg 209
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.006
Potasiu mg 329
Seleniu µg 42.8
Sodiu mg 55
Zinc mg 2.15
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 70
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.9
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.9
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 35
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.541
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.11
Vitamina B12 µg 0.58
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.21
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.478
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.632
Vitamina B6 mg 0.637

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”