Carne de porc, proaspătă, muşchi din zona toracică (cotlet), fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 80
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.532
Acid glutamic g 4.239
Alanină g 1.625
Arginină g 1.752
Histidină g 1.069
Cistină g 0.346
Valină g 1.486
Prolină g 1.195
Serină g 1.141
Fenilalanină g 1.097
Glicină g 1.467
Triptofan g 0.339
Treonină g 1.243
Izoleucină g 1.267
Leucină g 2.196
Lizină g 2.469
Metionină g 0.715
Tirozină g 0.94
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.01
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.24
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.79
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 53.37
Aport caloric / Energic total kcal 260
Lipide / Grăsimi (total) g 15.76
Proteine g 27.63
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.068
Fier mg 0.77
Fosfor mg 237
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 401
Seleniu µg 44
Sodiu mg 62
Zinc mg 2.26
Vitamine
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.834
Vitamina B12 µg 0.67
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.3
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.945
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.701
Vitamina B6 mg 0.371
Vitamina C mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”