Carne de porc, proaspătă, muşchi din zona toracică (cotlet), fără os, doar carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 71
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.732
Acid glutamic g 4.612
Alanină g 1.716
Arginină g 1.831
Histidină g 1.177
Cistină g 0.376
Valină g 1.598
Prolină g 1.183
Serină g 1.217
Fenilalanină g 1.176
Glicină g 1.399
Triptofan g 0.374
Treonină g 1.345
Izoleucină g 1.379
Leucină g 2.364
Lizină g 2.649
Metionină g 0.78
Tirozină g 1.026
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.6
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.64
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.57
Colesterol mg 81
Macronutrienți
Apă g 56.95
Aport caloric / Energic total kcal 216
Lipide / Grăsimi (total) g 10.05
Proteine g 29.46
Minerale
Calciu mg 31
Cupru mg 0.07
Fier mg 0.82
Fosfor mg 245
Magneziu mg 28
Mangan mg 0.02
Potasiu mg 420
Seleniu µg 47.3
Sodiu mg 65
Zinc mg 2.38
Vitamine
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.894
Vitamina B12 µg 0.7
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.323
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.231
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.746
Vitamina B6 mg 0.4
Vitamina C mg 0.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”