Carne de porc, proaspătă, scăricică, carne slabă cu grăsimi separabile, prăjită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.152
Acid glutamic g 3.515
Alanină g 1.318
Arginină g 1.483
Histidină g 0.936
Cistină g 0.259
Betaină mg 3.1
Valină g 1.164
Prolină g 0.93
Serină g 0.961
Fenilalanină g 0.956
Glicină g 1.04
Hidroxiprolină g 0.08
Triptofan g 0.274
Treonină g 1.012
Izoleucină g 1.089
Leucină g 1.894
Lizină g 2.046
Metionină g 0.631
Tirozină g 0.912
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.29
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.529
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.8
Acizi graşi trans (total) g 0.188
Colesterol mg 84
Macronutrienți
Apă g 54.82
Aport caloric / Energic total kcal 292
Lipide / Grăsimi (total) g 21.51
Proteine g 23.01
Minerale
Calciu mg 46
Cupru mg 0.107
Fier mg 0.92
Fosfor mg 165
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 240
Seleniu µg 32.2
Sodiu mg 94
Zinc mg 3.07
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 78.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.2
Retinol µg 6
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.2
Vitamina A, IU IU 20
Vitamina A, RAE µg 6
Vitamina D IU 48
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.46
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.25
Vitamina B12 µg 0.74
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.331
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.636
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.26
Vitamina B6 mg 0.413

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”