Carne de porc, proaspătă, spată întreagă, carne slabă cu grăsimi separabile,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.567
Acid glutamic g 2.614
Alanină g 1.015
Arginină g 1.098
Histidină g 0.656
Cistină g 0.214
Betaină mg 2.8
Valină g 0.921
Prolină g 0.765
Serină g 0.709
Fenilalanină g 0.681
Glicină g 0.952
Triptofan g 0.208
Treonină g 0.768
Izoleucină g 0.781
Leucină g 1.36
Lizină g 1.531
Metionină g 0.441
Tirozină g 0.579
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.01
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.92
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.24
Colesterol mg 71
Macronutrienți
Apă g 64.02
Aport caloric / Energic total kcal 236
Lipide / Grăsimi (total) g 17.99
Proteine g 17.18
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.084
Fier mg 1.05
Fosfor mg 182
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 302
Seleniu µg 25.5
Sodiu mg 65
Zinc mg 2.7
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 60.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 1.7
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1.7
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 70
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.767
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.19
Vitamina B12 µg 0.74
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.275
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.833
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.719
Vitamina B6 mg 0.348
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”