Carne de porc, proaspătă, spată întreagă, doar carne slabă separabilă,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.813
Acid glutamic g 3.06
Alanină g 1.139
Arginină g 1.215
Histidină g 0.781
Cistină g 0.249
Valină g 1.06
Prolină g 0.785
Serină g 0.807
Fenilalanină g 0.78
Glicină g 0.928
Triptofan g 0.248
Treonină g 0.893
Izoleucină g 0.915
Leucină g 1.568
Lizină g 1.758
Metionină g 0.518
Tirozină g 0.681
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.23
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.77
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.47
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Apă g 72.63
Aport caloric / Energic total kcal 148
Lipide / Grăsimi (total) g 7.14
Proteine g 19.55
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.097
Fier mg 1.22
Fosfor mg 202
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 341
Seleniu µg 29.5
Sodiu mg 76
Zinc mg 3.14
Vitamine
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.884
Vitamina B12 µg 0.84
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.314
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.275
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.822
Vitamina B6 mg 0.415
Vitamina C mg 0.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”