Carne de porc, proaspătă, spată porţionată, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.112
Acid glutamic g 3.492
Alanină g 1.4
Arginină g 1.531
Histidină g 0.864
Cistină g 0.286
Valină g 1.246
Prolină g 1.12
Serină g 0.969
Fenilalanină g 0.924
Glicină g 1.439
Triptofan g 0.273
Treonină g 1.032
Izoleucină g 1.042
Leucină g 1.838
Lizină g 2.077
Metionină g 0.587
Tirozină g 0.77
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.72
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.35
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.78
Colesterol mg 94
Macronutrienți
Apă g 52.04
Aport caloric / Energic total kcal 317
Lipide / Grăsimi (total) g 24.01
Proteine g 23.47
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.111
Fier mg 1.18
Fosfor mg 228
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.033
Potasiu mg 325
Seleniu µg 33.6
Sodiu mg 70
Zinc mg 3.45
Vitamine
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.522
Vitamina B12 µg 0.71
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.302
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.918
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.532
Vitamina B6 mg 0.348
Vitamina C mg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”