Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, burtă, fiartă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.126
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.738
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.99
Acizi graşi trans (total) g 0.11
Colesterol mg 316
Macronutrienți
Apă g 70.72
Aport caloric / Energic total kcal 157
Carbohidraţi (total) g 0.09
Lipide / Grăsimi (total) g 7.26
Proteine g 21.4
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.239
Fier mg 1.23
Fosfor mg 129
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.071
Potasiu mg 85
Seleniu µg 40.3
Sodiu mg 40
Zinc mg 2.92
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.09
Vitamina B12 µg 0.48
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.188
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.38
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.566
Vitamina B6 mg 0.021
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”