Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, coadă,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.384
Acid glutamic g 2.13
Alanină g 1.278
Arginină g 1.189
Histidină g 0.302
Cistină g 0.23
Valină g 0.515
Prolină g 1.509
Serină g 0.692
Fenilalanină g 0.479
Glicină g 2.361
Triptofan g 0.089
Treonină g 0.55
Izoleucină g 0.408
Leucină g 0.905
Lizină g 1.012
Metionină g 0.32
Tirozină g 0.32
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 15.8
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.68
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.64
Colesterol mg 97
Macronutrienți
Apă g 46.05
Aport caloric / Energic total kcal 378
Lipide / Grăsimi (total) g 33.5
Proteine g 17.75
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.084
Fier mg 0.99
Fosfor mg 50
Magneziu mg 8
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 349
Seleniu µg 2.7
Sodiu mg 63
Zinc mg 2.31
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.21
Vitamina B12 µg 0.88
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.11
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.06
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.673
Vitamina B6 mg 0.37
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”