Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, creier, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.214
Acid glutamic g 1.42
Alanină g 0.66
Arginină g 0.635
Histidină g 0.326
Cistină g 0.214
Valină g 0.691
Prolină g 0.66
Serină g 0.641
Fenilalanină g 0.618
Glicină g 0.583
Triptofan g 0.155
Treonină g 0.567
Izoleucină g 0.561
Leucină g 1.058
Lizină g 0.954
Metionină g 0.241
Tirozină g 0.509
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.72
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.47
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.15
Colesterol mg 2552
Macronutrienți
Apă g 75.88
Aport caloric / Energic total kcal 138
Lipide / Grăsimi (total) g 9.51
Proteine g 12.14
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.263
Fier mg 1.82
Fosfor mg 220
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.085
Potasiu mg 195
Seleniu µg 18.5
Sodiu mg 91
Zinc mg 1.48
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.078
Vitamina B12 µg 1.42
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.223
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.33
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.823
Vitamina B6 mg 0.14
Vitamina C mg 14
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”