Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, inimi, rumenită, apoi fiartă încet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 inimă 129
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.137
Acid glutamic g 3.787
Alanină g 1.514
Arginină g 1.586
Histidină g 0.6
Cistină g 0.423
Valină g 1.25
Prolină g 1.087
Serină g 1.11
Fenilalanină g 1.042
Glicină g 1.284
Triptofan g 0.272
Treonină g 1.035
Izoleucină g 1.137
Leucină g 2.13
Lizină g 1.952
Metionină g 0.604
Tirozină g 0.808
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.18
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.3
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.34
Colesterol mg 221
Macronutrienți
Apă g 68.08
Aport caloric / Energic total kcal 148
Carbohidraţi (total) g 0.4
Lipide / Grăsimi (total) g 5.05
Proteine g 23.6
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.508
Fier mg 5.83
Fosfor mg 178
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.073
Potasiu mg 206
Seleniu µg 18.3
Sodiu mg 35
Zinc mg 3.09
Vitamine
Retinol µg 7
Vitamina A, IU IU 22
Vitamina A, RAE µg 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.555
Vitamina B12 µg 3.79
Vitamina B2 - Riboflavină mg 1.702
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.05
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 2.47
Vitamina B6 mg 0.39
Vitamina C mg 2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”