Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, limbă, rumenită, apoi fiartă încet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătit 231
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.24
Acid glutamic g 3.035
Arginină g 1.488
Histidină g 0.605
Valină g 1.253
Fenilalanină g 0.999
Glicină g 1.781
Triptofan g 0.278
Treonină g 1.018
Izoleucină g 1.099
Leucină g 1.932
Lizină g 1.97
Metionină g 0.54
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.759
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.93
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.449
Colesterol mg 146
Macronutrienți
Apă g 56.9
Aport caloric / Energic total kcal 271
Lipide / Grăsimi (total) g 18.6
Proteine g 24.1
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.11
Fier mg 4.99
Fosfor mg 174
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 237
Seleniu µg 15.5
Sodiu mg 109
Zinc mg 4.53
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.317
Vitamina B12 µg 2.39
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.51
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.34
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.507
Vitamina B6 mg 0.23
Vitamina C mg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”