Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, maxilar inferior,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.592
Acid glutamic g 0.991
Alanină g 0.378
Arginină g 0.659
Histidină g 0.072
Cistină g 0.056
Valină g 0.305
Prolină g 0.242
Serină g 0.262
Fenilalanină g 0.239
Glicină g 0.291
Triptofan g 0.021
Treonină g 0.21
Izoleucină g 0.168
Leucină g 0.446
Lizină g 0.528
Metionină g 0.095
Tirozină g 0.104
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 32.89
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 8.11
Acizi graşi saturaţi (total) g 25.26
Colesterol mg 90
Macronutrienți
Apă g 22.19
Aport caloric / Energic total kcal 655
Lipide / Grăsimi (total) g 69.61
Proteine g 6.38
Minerale
Calciu mg 4
Cupru mg 0.04
Fier mg 0.42
Fosfor mg 86
Magneziu mg 3
Mangan mg 0.005
Potasiu mg 148
Seleniu µg 1.5
Sodiu mg 25
Zinc mg 0.84
Vitamine
Retinol µg 3
Vitamina A, IU IU 9
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.386
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.29
Vitamina B12 µg 0.82
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.236
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.535
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.25
Vitamina B6 mg 0.09
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”