Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, pancreas, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.736
Acid glutamic g 2.348
Alanină g 1.459
Arginină g 1.642
Histidină g 0.552
Cistină g 0.365
Valină g 1.537
Prolină g 1.459
Serină g 1.14
Fenilalanină g 1.222
Glicină g 1.737
Triptofan g 0.625
Treonină g 1.281
Izoleucină g 1.496
Leucină g 2.13
Lizină g 1.965
Metionină g 0.47
Tirozină g 1.195
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.75
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.03
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.73
Colesterol mg 315
Macronutrienți
Apă g 60.3
Aport caloric / Energic total kcal 219
Lipide / Grăsimi (total) g 10.8
Proteine g 28.5
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.11
Fier mg 2.69
Fosfor mg 291
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.198
Potasiu mg 168
Seleniu µg 72.8
Sodiu mg 42
Zinc mg 4.29
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.092
Vitamina B12 µg 17.07
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.658
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.206
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 4.741
Vitamina B6 mg 0.44
Vitamina C mg 5.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”