Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, plămâni, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.493
Acid glutamic g 1.726
Alanină g 1.049
Arginină g 0.863
Histidină g 0.42
Cistină g 0.261
Valină g 0.988
Prolină g 1.062
Serină g 0.732
Fenilalanină g 0.691
Glicină g 1.211
Triptofan g 0.146
Treonină g 0.584
Izoleucină g 0.664
Leucină g 1.288
Lizină g 1.211
Metionină g 0.268
Tirozină g 0.47
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.7
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.38
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.09
Colesterol mg 387
Macronutrienți
Apă g 80
Aport caloric / Energic total kcal 99
Lipide / Grăsimi (total) g 3.1
Proteine g 16.6
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.08
Fier mg 16.41
Fosfor mg 186
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 151
Seleniu µg 23.4
Sodiu mg 81
Zinc mg 2.45
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.079
Vitamina B12 µg 2.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.322
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.364
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.663
Vitamina B6 mg 0.08
Vitamina C mg 7.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”