Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, rinichi,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.163
Acid glutamic g 0.273
Alanină g 0.104
Arginină g 0.182
Histidină g 0.02
Cistină g 0.015
Valină g 0.084
Prolină g 0.067
Serină g 0.072
Fenilalanină g 0.066
Glicină g 0.08
Triptofan g 0.006
Treonină g 0.058
Izoleucină g 0.046
Leucină g 0.123
Lizină g 0.146
Metionină g 0.026
Tirozină g 0.029
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 37.22
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 7.28
Acizi graşi saturaţi (total) g 45.23
Colesterol mg 110
Macronutrienți
Apă g 4.09
Aport caloric / Energic total kcal 857
Lipide / Grăsimi (total) g 94.16
Proteine g 1.76
Minerale
Calciu mg 1
Cupru mg 0.009
Fier mg 0.09
Fosfor mg 19
Magneziu mg 1
Mangan mg 0.001
Potasiu mg 31
Seleniu µg 8
Sodiu mg 5
Zinc mg 0.18
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.106
Vitamina B12 µg 0.23
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.065
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.249
Vitamina B6 mg 0.03

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”