Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi derivate, ficat, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.356
Acid glutamic g 3.385
Alanină g 1.553
Arginină g 1.603
Histidină g 0.708
Cistină g 0.491
Valină g 1.607
Prolină g 1.395
Serină g 1.407
Fenilalanină g 1.274
Glicină g 1.507
Triptofan g 0.366
Treonină g 1.107
Izoleucină g 1.32
Leucină g 2.319
Lizină g 2.007
Metionină g 0.645
Tirozină g 0.887
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.63
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.05
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.41
Colesterol mg 355
Macronutrienți
Apă g 64.32
Aport caloric / Energic total kcal 165
Carbohidraţi (total) g 3.76
Lipide / Grăsimi (total) g 4.4
Proteine g 26.02
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.634
Fier mg 17.92
Fosfor mg 241
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.3
Potasiu mg 150
Seleniu µg 67.5
Sodiu mg 49
Zinc mg 6.72
Vitamine
Retinol µg 5405
Vitamina A, IU IU 17997
Vitamina A, RAE µg 5405
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.258
Vitamina B12 µg 18.67
Vitamina B2 - Riboflavină mg 2.196
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.435
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 4.774
Vitamina B6 mg 0.57
Vitamina C mg 23.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 163

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”