Carne de porc, tocată, 72 % carne macră / 28 %, grăsime, gătită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.056
Acid glutamic g 3.374
Alanină g 1.346
Arginină g 1.489
Histidină g 0.902
Cistină g 0.264
Betaină mg 7.3
Valină g 1.149
Prolină g 1.12
Serină g 0.916
Fenilalanină g 0.972
Glicină g 1.276
Hidroxiprolină g 0.214
Triptofan g 0.295
Treonină g 0.968
Izoleucină g 1.043
Leucină g 1.821
Lizină g 1.964
Metionină g 0.61
Tirozină g 0.967
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 15.326
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.323
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.311
Acizi graşi trans (total) g 0.256
Colesterol mg 100
Macronutrienți
Apă g 41.67
Aport caloric / Energic total kcal 393
Carbohidraţi (total) g 1.39
Lipide / Grăsimi (total) g 32.93
Proteine g 22.83
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.038
Fier mg 1.15
Fosfor mg 192
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 280
Seleniu µg 38
Sodiu mg 94
Zinc mg 2.58
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 79.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.8
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.8
Vitamina D IU 34
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.341
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.35
Vitamina B12 µg 1.17
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.488
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.522
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.984
Vitamina B6 mg 0.508
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”