Carne de porc, tocată, 84 % carne macră / 16 %, grăsime, friptă fără ulei

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.444
Acid glutamic g 4.011
Alanină g 1.6
Arginină g 1.77
Histidină g 1.072
Cistină g 0.313
Betaină mg 7.4
Valină g 1.366
Prolină g 1.332
Serină g 1.089
Fenilalanină g 1.155
Glicină g 1.517
Hidroxiprolină g 0.254
Triptofan g 0.35
Treonină g 1.151
Izoleucină g 1.241
Leucină g 2.165
Lizină g 2.335
Metionină g 0.725
Tirozină g 1.149
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.032
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.061
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.453
Acizi graşi trans (total) g 0.192
Colesterol mg 97
Macronutrienți
Apă g 51.97
Aport caloric / Energic total kcal 301
Lipide / Grăsimi (total) g 21.39
Proteine g 27.14
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.038
Fier mg 1.16
Fosfor mg 221
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 345
Seleniu µg 43.5
Sodiu mg 89
Zinc mg 2.54
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 85.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina D IU 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.352
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.44
Vitamina B12 µg 0.97
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.462
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.573
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.83
Vitamina B6 mg 0.535
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”