Carne de porc, tocată, 84 % carne macră / 16 %, grăsime, gătită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.404
Acid glutamic g 3.944
Alanină g 1.573
Arginină g 1.741
Histidină g 1.055
Cistină g 0.308
Betaină mg 8.5
Valină g 1.343
Prolină g 1.31
Serină g 1.071
Fenilalanină g 1.136
Glicină g 1.492
Hidroxiprolină g 0.25
Triptofan g 0.344
Treonină g 1.132
Izoleucină g 1.22
Leucină g 2.129
Lizină g 2.296
Metionină g 0.713
Tirozină g 1.13
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.021
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.549
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.631
Acizi graşi trans (total) g 0.143
Colesterol mg 89
Macronutrienți
Apă g 51.35
Aport caloric / Energic total kcal 289
Carbohidraţi (total) g 0.58
Lipide / Grăsimi (total) g 20.04
Proteine g 26.69
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.04
Fier mg 1.1
Fosfor mg 226
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 354
Seleniu µg 42.4
Sodiu mg 89
Zinc mg 2.57
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 89.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina D IU 20
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.421
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.31
Vitamina B12 µg 1.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.486
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.286
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.915
Vitamina B6 mg 0.613
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”