Carne de porc, tocată, 96 % carne macră / 4 %, grăsime, friptă fără ulei

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.854
Acid glutamic g 4.683
Alanină g 1.868
Arginină g 2.067
Histidină g 1.252
Cistină g 0.366
Betaină mg 9.5
Valină g 1.594
Prolină g 1.555
Serină g 1.271
Fenilalanină g 1.349
Glicină g 1.771
Hidroxiprolină g 0.297
Triptofan g 0.409
Treonină g 1.344
Izoleucină g 1.448
Leucină g 2.528
Lizină g 2.726
Metionină g 0.846
Tirozină g 1.342
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.621
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.906
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.076
Acizi graşi trans (total) g 0.03
Colesterol mg 85
Macronutrienți
Apă g 60.08
Aport caloric / Energic total kcal 185
Carbohidraţi (total) g 0.57
Lipide / Grăsimi (total) g 6.2
Proteine g 31.69
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.039
Fier mg 1.11
Fosfor mg 261
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 415
Seleniu µg 49.1
Sodiu mg 88
Zinc mg 2.59
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 95.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina D IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.433
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.4
Vitamina B12 µg 0.83
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.435
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 10.293
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.846
Vitamina B6 mg 0.627
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”