Carne de porc tocată, proaspătă,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.566
Acid glutamic g 2.642
Alanină g 0.983
Arginină g 1.049
Histidină g 0.674
Cistină g 0.215
Valină g 0.916
Prolină g 0.678
Serină g 0.697
Fenilalanină g 0.674
Glicină g 0.802
Triptofan g 0.214
Treonină g 0.771
Izoleucină g 0.79
Leucină g 1.354
Lizină g 1.518
Metionină g 0.447
Tirozină g 0.588
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.44
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.91
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.87
Colesterol mg 72
Macronutrienți
Apă g 61.06
Aport caloric / Energic total kcal 263
Lipide / Grăsimi (total) g 21.19
Proteine g 16.88
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.045
Fier mg 0.88
Fosfor mg 175
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 287
Seleniu µg 24.6
Sodiu mg 56
Zinc mg 2.2
Vitamine
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.732
Vitamina B12 µg 0.7
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.235
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.338
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.668
Vitamina B6 mg 0.383
Vitamina C mg 0.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”