Carne de pui, carne cu piele, măruntaie şi gât, prăjită în crustă pane

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pui întreg 1028
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.986
Acid glutamic g 3.639
Alanină g 1.281
Arginină g 1.407
Histidină g 0.654
Cistină g 0.316
Valină g 1.12
Prolină g 1.2
Serină g 0.853
Fenilalanină g 0.918
Glicină g 1.406
Triptofan g 0.26
Treonină g 0.94
Izoleucină g 1.137
Leucină g 1.682
Lizină g 1.777
Metionină g 0.596
Tirozină g 0.74
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.13
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.15
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.67
Colesterol mg 103
Macronutrienți
Apă g 49.29
Aport caloric / Energic total kcal 291
Carbohidraţi (total) g 9.03
Lipide / Grăsimi (total) g 17.53
Proteine g 22.84
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.089
Fier mg 1.79
Fosfor mg 158
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.064
Potasiu mg 190
Seleniu µg 20.3
Sodiu mg 284
Zinc mg 1.91
Vitamine
Retinol µg 181
Vitamina A, IU IU 603
Vitamina A, RAE µg 181
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.113
Vitamina B12 µg 0.83
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.248
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.083
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.039
Vitamina B6 mg 0.32
Vitamina C mg 0.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 38

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”