Carne de pui cu piele, friptă la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.434
Acid glutamic g 3.991
Alanină g 1.591
Arginină g 1.711
Histidină g 0.802
Cistină g 0.364
Betaină mg 5.6
Valină g 1.325
Prolină g 1.322
Serină g 0.963
Fenilalanină g 1.061
Glicină g 1.764
Triptofan g 0.305
Treonină g 1.128
Izoleucină g 1.362
Leucină g 1.986
Lizină g 2.223
Metionină g 0.726
Tirozină g 0.879
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.34
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.97
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.79
Colesterol mg 88
Macronutrienți
Apă g 59.45
Aport caloric / Energic total kcal 239
Lipide / Grăsimi (total) g 13.6
Proteine g 27.3
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.066
Fier mg 1.26
Fluor µg 14.7
Fosfor mg 182
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.02
Potasiu mg 223
Seleniu µg 23.9
Sodiu mg 82
Zinc mg 1.94
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 65.9
Retinol µg 48
Vitamina A, IU IU 161
Vitamina A, RAE µg 48
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.063
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.27
Vitamina B12 µg 0.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.168
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.487
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.03
Vitamina B6 mg 0.4
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”