Carne de pui cu piele, prăjită în crustă pane

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.95
Acid glutamic g 3.605
Alanină g 1.27
Arginină g 1.378
Histidină g 0.655
Cistină g 0.311
Betaină mg 17.3
Valină g 1.1
Prolină g 1.178
Serină g 0.832
Fenilalanină g 0.899
Glicină g 1.378
Triptofan g 0.257
Treonină g 0.922
Izoleucină g 1.125
Leucină g 1.653
Lizină g 1.765
Metionină g 0.591
Tirozină g 0.732
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.09
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.1
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.61
Colesterol mg 87
Macronutrienți
Apă g 49.39
Aport caloric / Energic total kcal 289
Carbohidraţi (total) g 9.42
Fibre (total) g 0.3
Lipide / Grăsimi (total) g 17.35
Proteine g 22.54
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.072
Fier mg 1.37
Fluor µg 14.7
Fosfor mg 155
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.057
Potasiu mg 185
Seleniu µg 25.5
Sodiu mg 292
Zinc mg 1.67
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 63.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 28
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 93
Vitamina A, RAE µg 28
Vitamina D IU 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.115
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.24
Vitamina B12 µg 0.28
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.189
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.043
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.889
Vitamina B6 mg 0.31
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 25

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”