Carne de pui, doar pielea, crudă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.192
Acid glutamic g 1.657
Alanină g 1.081
Arginină g 1.028
Histidină g 0.256
Cistină g 0.222
Valină g 0.561
Prolină g 1.244
Serină g 0.542
Fenilalanină g 0.45
Glicină g 2.127
Triptofan g 0.107
Treonină g 0.476
Izoleucină g 0.429
Leucină g 0.783
Lizină g 0.796
Metionină g 0.267
Tirozină g 0.303
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 13.54
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 6.81
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.08
Acizi graşi trans (total) g 0.349
Colesterol mg 109
Macronutrienți
Apă g 54.22
Aport caloric / Energic total kcal 349
Lipide / Grăsimi (total) g 32.35
Proteine g 13.33
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.041
Fier mg 1.08
Fosfor mg 100
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.019
Potasiu mg 103
Seleniu µg 12.3
Sodiu mg 63
Zinc mg 0.93
Fitonutrienți
Beta caroten µg 6
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Retinol µg 76
Vitamina A, IU IU 262
Vitamina A, RAE µg 76
Vitamina D IU 24
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.033
Vitamina B12 µg 0.23
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.069
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.987
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.692
Vitamina B6 mg 0.09
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”