Carne de pui, doar pielea, fiartă în sos la foc mic

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.361
Acid glutamic g 1.892
Alanină g 1.235
Arginină g 1.174
Histidină g 0.292
Cistină g 0.253
Valină g 0.64
Prolină g 1.42
Serină g 0.618
Fenilalanină g 0.514
Glicină g 2.428
Triptofan g 0.122
Treonină g 0.543
Izoleucină g 0.489
Leucină g 0.894
Lizină g 0.908
Metionină g 0.304
Tirozină g 0.346
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 13.83
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 6.96
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.28
Colesterol mg 63
Macronutrienți
Apă g 53.27
Aport caloric / Energic total kcal 363
Lipide / Grăsimi (total) g 33.04
Proteine g 15.22
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.046
Fier mg 1.13
Fosfor mg 99
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 117
Seleniu µg 14.4
Sodiu mg 56
Zinc mg 0.96
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 59
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 198
Vitamina D IU 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.034
Vitamina B12 µg 0.11
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.094
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.756
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.391
Vitamina B6 mg 0.05
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”