Carne de pui, doar pielea, friptă la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.821
Acid glutamic g 2.531
Alanină g 1.652
Arginină g 1.57
Histidină g 0.391
Cistină g 0.339
Betaină mg 7
Valină g 0.857
Prolină g 1.899
Serină g 0.828
Fenilalanină g 0.687
Glicină g 3.248
Triptofan g 0.163
Treonină g 0.727
Izoleucină g 0.655
Leucină g 1.196
Lizină g 1.215
Metionină g 0.407
Tirozină g 0.463
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 17.03
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 8.57
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.42
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 40.29
Aport caloric / Energic total kcal 454
Lipide / Grăsimi (total) g 40.68
Proteine g 20.36
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.064
Fier mg 1.51
Fosfor mg 125
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.022
Potasiu mg 136
Seleniu µg 20
Sodiu mg 65
Zinc mg 1.23
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 45.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 78
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 260
Vitamina A, RAE µg 78
Vitamina D IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.036
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.4
Vitamina B12 µg 0.2
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.127
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.581
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.71
Vitamina B6 mg 0.1
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 2

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”