Carne de pui, doar pielea, prăjită în crustă pane

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.776
Acid glutamic g 2.109
Alanină g 0.661
Arginină g 0.668
Histidină g 0.211
Cistină g 0.188
Valină g 0.467
Prolină g 1.039
Serină g 0.493
Fenilalanină g 0.422
Glicină g 1.17
Triptofan g 0.106
Treonină g 0.363
Izoleucină g 0.386
Leucină g 0.681
Lizină g 0.509
Metionină g 0.205
Tirozină g 0.277
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.35
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 6.83
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.61
Colesterol mg 74
Macronutrienți
Apă g 36.11
Aport caloric / Energic total kcal 394
Carbohidraţi (total) g 23.15
Lipide / Grăsimi (total) g 28.83
Proteine g 10.32
Minerale
Calciu mg 26
Cupru mg 0.071
Fier mg 1.43
Fosfor mg 80
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.108
Potasiu mg 75
Seleniu µg 53.9
Sodiu mg 581
Zinc mg 0.72
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 41
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 138
Vitamina D IU 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.174
Vitamina B12 µg 0.17
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.178
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.342
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.453
Vitamina B6 mg 0.06
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 62

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”