Carne de pui fără piele, crudă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.907
Acid glutamic g 3.204
Alanină g 1.167
Arginină g 1.29
Histidină g 0.664
Cistină g 0.274
Betaină mg 8.5
Valină g 1.061
Prolină g 0.88
Serină g 0.736
Fenilalanină g 0.849
Glicină g 1.051
Triptofan g 0.25
Treonină g 0.904
Izoleucină g 1.13
Leucină g 1.605
Lizină g 1.818
Metionină g 0.592
Tirozină g 0.722
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.9
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.75
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.79
Colesterol mg 70
Macronutrienți
Apă g 75.46
Aport caloric / Energic total kcal 119
Lipide / Grăsimi (total) g 3.08
Proteine g 21.39
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.053
Fier mg 0.89
Fosfor mg 173
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.019
Potasiu mg 229
Seleniu µg 15.7
Sodiu mg 77
Zinc mg 1.54
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 65.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 16
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 52
Vitamina A, RAE µg 16
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.073
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B12 µg 0.37
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.142
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.239
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.058
Vitamina B6 mg 0.43
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.8
Vitamina C mg 2.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”