Carne de pui, piept, la rotisor sau grătar

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 piept 384
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.654
Acid glutamic g 3.168
Alanină g 1.388
Arginină g 1.791
Histidină g 1.027
Cistină g 0.3
Betaină mg 8
Valină g 1.279
Prolină g 1.05
Serină g 0.929
Fenilalanină g 1.152
Glicină g 1.187
Hidroxiprolină g 0.067
Triptofan g 0.302
Treonină g 0.682
Izoleucină g 1.229
Leucină g 2.356
Lizină g 2.804
Metionină g 0.833
Tirozină g 0.955
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.444
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.49
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.863
Colesterol mg 86
Macronutrienți
Apă g 67.78
Aport caloric / Energic total kcal 144
Lipide / Grăsimi (total) g 3.57
Proteine g 28.04
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.041
Fier mg 0.46
Fosfor mg 246
Magneziu mg 25
Potasiu mg 284
Seleniu µg 23.1
Sodiu mg 328
Zinc mg 0.87
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 59.8
Retinol µg 5
Vitamina A, IU IU 17
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.081
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.32
Vitamina B12 µg 0.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.131
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.634
Vitamina B6 mg 0.314
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”