Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), aripi cu piele, crude

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 107
1 pachet 1150
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.648
Acid glutamic g 2.595
Alanină g 1.023
Arginină g 1.185
Histidină g 0.653
Cistină g 0.183
Betaină mg 9
Valină g 0.907
Prolină g 0.557
Serină g 0.668
Fenilalanină g 0.707
Glicină g 0.775
Triptofan g 0.221
Treonină g 0.786
Izoleucină g 0.859
Leucină g 1.449
Lizină g 1.685
Metionină g 0.456
Tirozină g 0.631
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.228
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.869
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.06
Acizi graşi trans (total) g 0.07
Colesterol mg 111
Macronutrienți
Apă g 69.19
Aport caloric / Energic total kcal 191
Lipide / Grăsimi (total) g 12.85
Proteine g 17.52
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.034
Fier mg 0.46
Fosfor mg 123
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 187
Seleniu µg 17.6
Sodiu mg 84
Zinc mg 1.21
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 82
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 9
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 29
Vitamina A, RAE µg 9
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.054
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.64
Vitamina B12 µg 0.25
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.103
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.697
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.64
Vitamina B6 mg 0.528
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.8
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”