Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu grăsime, fără piele, friptă la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.383
Acid glutamic g 3.97
Alanină g 1.451
Arginină g 1.692
Histidină g 0.723
Cistină g 0.283
Betaină mg 10.8
Valină g 1.178
Prolină g 0.978
Serină g 1.014
Fenilalanină g 0.968
Glicină g 1.111
Triptofan g 0.273
Treonină g 1.146
Izoleucină g 1.157
Leucină g 2.065
Lizină g 2.286
Metionină g 0.693
Tirozină g 0.911
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.181
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.202
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.505
Acizi graşi trans (total) g 0.03
Colesterol mg 130
Macronutrienți
Apă g 69.93
Aport caloric / Energic total kcal 155
Lipide / Grăsimi (total) g 5.7
Proteine g 24.24
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.074
Fier mg 1.14
Fosfor mg 200
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 256
Seleniu µg 28.1
Sodiu mg 128
Zinc mg 2.56
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 70.3
Retinol µg 6
Vitamina A, IU IU 21
Vitamina A, RAE µg 6
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.098
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.18
Vitamina B12 µg 0.38
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.222
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.598
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.1
Vitamina B6 mg 0.407
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”