Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), copane cu piele, friptă la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.25
Acid glutamic g 3.737
Alanină g 1.415
Arginină g 1.632
Histidină g 0.679
Cistină g 0.266
Betaină mg 11.3
Valină g 1.11
Prolină g 1.011
Serină g 0.966
Fenilalanină g 0.914
Glicină g 1.23
Triptofan g 0.251
Treonină g 1.074
Izoleucină g 1.077
Leucină g 1.931
Lizină g 2.131
Metionină g 0.645
Tirozină g 0.851
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.155
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.083
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.74
Acizi graşi trans (total) g 0.055
Colesterol mg 130
Macronutrienți
Apă g 66.39
Aport caloric / Energic total kcal 191
Lipide / Grăsimi (total) g 10.15
Proteine g 23.35
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.071
Fier mg 1.11
Fosfor mg 195
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 247
Seleniu µg 26.9
Sodiu mg 123
Zinc mg 2.36
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 67.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 12
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 40
Vitamina A, RAE µg 12
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.093
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.19
Vitamina B12 µg 0.39
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.203
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.403
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.077
Vitamina B6 mg 0.383
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 3.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”