Carne de pui tânăr, copan, carne cu piele, precondimentată, la rotisor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.37
Acid glutamic g 3.86
Alanină g 1.483
Arginină g 1.716
Histidină g 0.767
Cistină g 0.271
Betaină mg 11.8
Valină g 1.236
Prolină g 1.568
Serină g 1.176
Fenilalanină g 0.943
Glicină g 1.481
Hidroxiprolină g 0.21
Triptofan g 0.243
Treonină g 0.852
Izoleucină g 1.114
Leucină g 2.071
Lizină g 2.361
Metionină g 0.759
Tirozină g 0.804
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.22
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.785
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.02
Acizi graşi trans (total) g 0.141
Colesterol mg 156
Macronutrienți
Apă g 59.78
Aport caloric / Energic total kcal 215
Glucide/Zaharuri (total) g 0.02
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.02
Lipide / Grăsimi (total) g 11.98
Proteine g 26.86
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.084
Fier mg 1.07
Fosfor mg 255
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.024
Potasiu mg 291
Seleniu µg 34.8
Sodiu mg 411
Zinc mg 2.63
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 79.2
Retinol µg 18
Vitamina A, IU IU 60
Vitamina A, RAE µg 18
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.062
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.31
Vitamina B12 µg 0.51
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.218
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.921
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.311
Vitamina B6 mg 0.181
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 33.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”