Carne de pui tânăr, copane, carne fără piele, precondimentată, la rotisor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pulpă 89
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.246
Acid glutamic g 3.652
Alanină g 1.304
Arginină g 1.597
Histidină g 0.713
Cistină g 0.241
Betaină mg 8.8
Valină g 1.19
Prolină g 1.247
Serină g 1.09
Fenilalanină g 0.891
Glicină g 1.103
Hidroxiprolină g 0.025
Triptofan g 0.221
Treonină g 0.838
Izoleucină g 1.093
Leucină g 1.966
Lizină g 2.236
Metionină g 0.693
Tirozină g 0.745
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.878
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.673
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.866
Acizi graşi trans (total) g 0.131
Colesterol mg 130
Macronutrienți
Apă g 63.89
Aport caloric / Energic total kcal 196
Lipide / Grăsimi (total) g 11.09
Proteine g 24.06
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.084
Fier mg 0.97
Fosfor mg 217
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 264
Seleniu µg 27
Sodiu mg 337
Zinc mg 2.01
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 67.9
Retinol µg 13
Vitamina A, IU IU 45
Vitamina A, RAE µg 13
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.055
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.25
Vitamina B12 µg 0.45
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.233
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.433
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.262
Vitamina B6 mg 0.176
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 24
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”