Carne de pui tânăr, doar pielea, precondimentată, la rotisor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.353
Acid glutamic g 2.181
Alanină g 1.226
Arginină g 1.069
Histidină g 0.673
Cistină g 0.186
Betaină mg 7
Valină g 0.64
Prolină g 1.654
Serină g 0.668
Fenilalanină g 0.389
Glicină g 2.095
Hidroxiprolină g 0.619
Triptofan g 0.111
Treonină g 0.436
Izoleucină g 0.539
Leucină g 1.087
Lizină g 1.138
Metionină g 0.555
Tirozină g 0.359
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 16.793
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 5.423
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.994
Acizi graşi trans (total) g 0.456
Colesterol mg 141
Macronutrienți
Apă g 43.76
Aport caloric / Energic total kcal 406
Glucide/Zaharuri (total) g 0.11
Zaharoză (inclusă în glucide) g 0.11
Lipide / Grăsimi (total) g 37.24
Proteine g 17.66
Minerale
Calciu mg 25
Cupru mg 0.045
Fier mg 0.98
Fosfor mg 248
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.029
Potasiu mg 245
Seleniu µg 18.5
Sodiu mg 381
Zinc mg 1.03
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 45.7
Retinol µg 56
Vitamina A, IU IU 186
Vitamina A, RAE µg 56
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.036
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.36
Vitamina B12 µg 0.59
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.121
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.737
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.2
Vitamina B6 mg 0.138
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 20.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”