Carne de pui tânăr, piept, carne fără piele, precondimentată, la rotisor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 piept 343
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.921
Acid glutamic g 3.68
Alanină g 1.612
Arginină g 2.08
Histidină g 1.192
Cistină g 0.348
Betaină mg 6.7
Valină g 1.486
Prolină g 1.219
Serină g 1.079
Fenilalanină g 1.338
Glicină g 1.379
Hidroxiprolină g 0.007
Triptofan g 0.351
Treonină g 0.792
Izoleucină g 1.427
Leucină g 2.736
Lizină g 3.257
Metionină g 0.968
Tirozină g 1.11
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.412
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.48
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.843
Acizi graşi trans (total) g 0.041
Colesterol mg 89
Macronutrienți
Apă g 66.67
Aport caloric / Energic total kcal 148
Lipide / Grăsimi (total) g 3.49
Proteine g 29.07
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.042
Fier mg 0.48
Fosfor mg 256
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 296
Seleniu µg 32.6
Sodiu mg 341
Zinc mg 0.91
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 64.5
Retinol µg 5
Vitamina A, IU IU 18
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.084
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.17
Vitamina B12 µg 0.28
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.135
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.987
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.442
Vitamina B6 mg 0.325
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 14.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”