Carne de vânat, bizam (Ondatra zibethicus), gătită, friptă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.6
Acid glutamic g 3.832
Alanină g 1.589
Arginină g 1.444
Histidină g 0.895
Valină g 1.338
Prolină g 1.203
Serină g 1.078
Fenilalanină g 1.242
Glicină g 1.468
Treonină g 1.237
Izoleucină g 1.146
Leucină g 2.373
Lizină g 2.359
Metionină g 0.501
Tirozină g 0.823
Lipide
Colesterol mg 121
Macronutrienți
Apă g 55.58
Aport caloric / Energic total kcal 234
Lipide / Grăsimi (total) g 11.74
Proteine g 30.09
Minerale
Calciu mg 36
Cupru mg 0.189
Fier mg 7.1
Fosfor mg 271
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.032
Potasiu mg 320
Seleniu µg 14.8
Sodiu mg 95
Zinc mg 2.27
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 8.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.71
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.19
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.93
Vitamina B6 mg 0.47
Vitamina C mg 7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”