Carne de vânat, castor, gătită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.772
Acid glutamic g 4.98
Alanină g 1.617
Arginină g 2.141
Histidină g 1.372
Betaină mg 17.1
Valină g 1.422
Prolină g 1.249
Serină g 1.154
Fenilalanină g 1.417
Glicină g 1.322
Treonină g 1.327
Izoleucină g 1.489
Leucină g 2.749
Lizină g 3.24
Metionină g 0.792
Tirozină g 1.087
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.89
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.35
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.07
Colesterol mg 117
Macronutrienți
Apă g 57.92
Aport caloric / Energic total kcal 212
Lipide / Grăsimi (total) g 6.96
Proteine g 34.85
Minerale
Calciu mg 22
Cupru mg 0.189
Fier mg 10
Fosfor mg 292
Magneziu mg 29
Potasiu mg 403
Seleniu µg 43.1
Sodiu mg 59
Zinc mg 2.27
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 129.9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.05
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.45
Vitamina B12 µg 8.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.31
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.2
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.93
Vitamina B6 mg 0.47
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina C mg 3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”