Carne de vânat, cerb, gătită, friptă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.803
Acid glutamic g 4.389
Alanină g 1.885
Arginină g 2.175
Histidină g 1.494
Cistină g 0.338
Valină g 1.412
Prolină g 1.557
Serină g 1.281
Fenilalanină g 1.233
Glicină g 1.546
Treonină g 1.421
Izoleucină g 1.194
Leucină g 2.566
Lizină g 2.639
Metionină g 0.745
Tirozină g 1.069
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.88
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.62
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.25
Colesterol mg 112
Macronutrienți
Apă g 65.23
Aport caloric / Energic total kcal 158
Lipide / Grăsimi (total) g 3.19
Proteine g 30.21
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.3
Fier mg 4.47
Fosfor mg 226
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.046
Potasiu mg 335
Seleniu µg 12.9
Sodiu mg 54
Zinc mg 2.75
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.18
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.6
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.71

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”