Carne de vânat, elan Cervus canadensis, gătită, friptă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.962
Acid glutamic g 4.804
Alanină g 1.896
Arginină g 2.073
Histidină g 0.964
Valină g 1.066
Prolină g 1.306
Serină g 1.318
Fenilalanină g 1.198
Glicină g 1.282
Triptofan g 0.545
Treonină g 1.315
Izoleucină g 0.973
Leucină g 2.546
Lizină g 2.803
Metionină g 0.725
Tirozină g 1.081
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.48
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.4
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.7
Colesterol mg 73
Macronutrienți
Apă g 66.28
Aport caloric / Energic total kcal 146
Lipide / Grăsimi (total) g 1.9
Proteine g 30.19
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.142
Fier mg 3.63
Fosfor mg 180
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 328
Seleniu µg 13
Sodiu mg 61
Zinc mg 3.16
Vitamine
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”