Carne de vânat, iepure de casă, compozit de bucăţi, gătită, friptă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.839
Acid glutamic g 4.662
Alanină g 1.753
Arginină g 1.795
Histidină g 0.815
Cistină g 0.365
Valină g 1.477
Prolină g 1.42
Serină g 1.288
Fenilalanină g 1.193
Glicină g 1.578
Triptofan g 0.384
Treonină g 1.3
Izoleucină g 1.379
Leucină g 2.264
Lizină g 2.544
Metionină g 0.727
Tirozină g 1.035
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.17
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.56
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.4
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 60.61
Aport caloric / Energic total kcal 197
Lipide / Grăsimi (total) g 8.05
Proteine g 29.06
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.189
Fier mg 2.27
Fosfor mg 263
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.032
Potasiu mg 383
Seleniu µg 38.5
Sodiu mg 47
Zinc mg 2.27
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina B12 µg 8.3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.21
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.43
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.93
Vitamina B6 mg 0.47
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”