Carne de vânat, veveriţă, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.688
Acid glutamic g 2.871
Alanină g 1.006
Arginină g 1.107
Histidină g 0.554
Valină g 0.839
Prolină g 0.792
Serină g 0.696
Fenilalanină g 0.822
Glicină g 0.921
Treonină g 0.809
Izoleucină g 0.809
Leucină g 1.525
Lizină g 1.536
Metionină g 0.465
Tirozină g 0.635
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.18
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.94
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.38
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 73.83
Aport caloric / Energic total kcal 120
Lipide / Grăsimi (total) g 3.21
Proteine g 21.23
Minerale
Calciu mg 2
Fier mg 4.7
Fosfor mg 172
Magneziu mg 24
Potasiu mg 304
Seleniu µg 9.3
Sodiu mg 103
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.21
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”