Carne de vită, anricot fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.721
Acid glutamic g 3.036
Alanină g 1.095
Arginină g 1.264
Histidină g 0.622
Cistină g 0.201
Betaină mg 23
Valină g 0.868
Prolină g 0.789
Serină g 0.737
Fenilalanină g 0.731
Glicină g 0.876
Hidroxiprolină g 0.131
Triptofan g 0.216
Treonină g 0.845
Izoleucină g 0.816
Leucină g 1.544
Lizină g 1.678
Metionină g 0.545
Tirozină g 0.662
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.047
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.936
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.37
Acizi graşi trans (total) g 0.669
Colesterol mg 68
Macronutrienți
Apă g 69.3
Aport caloric / Energic total kcal 172
Carbohidraţi (total) g 0.09
Lipide / Grăsimi (total) g 10.5
Proteine g 19.2
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.076
Fier mg 2.38
Fosfor mg 181
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 320
Seleniu µg 20.8
Sodiu mg 76
Zinc mg 7.51
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 70.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 13
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.079
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.12
Vitamina B12 µg 3.22
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.183
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.292
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.72
Vitamina B6 mg 0.421
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”