Carne de vită, antricot cu coaste, capăt mic (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.739
Acid glutamic g 2.866
Alanină g 1.161
Arginină g 1.234
Histidină g 0.609
Cistină g 0.246
Valină g 0.947
Prolină g 0.91
Serină g 0.752
Fenilalanină g 0.754
Glicină g 1.162
Hidroxiprolină g 0.201
Triptofan g 0.125
Treonină g 0.763
Izoleucină g 0.869
Leucină g 1.519
Lizină g 1.613
Metionină g 0.497
Tirozină g 0.608
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.617
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.766
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.121
Colesterol mg 80
Macronutrienți
Apă g 60.11
Aport caloric / Energic total kcal 263
Lipide / Grăsimi (total) g 20.13
Proteine g 19.09
Minerale
Calciu mg 24
Cupru mg 0.063
Fier mg 1.38
Fosfor mg 172
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 293
Seleniu µg 20.7
Sodiu mg 48
Zinc mg 3.38
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.051
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.43
Vitamina B12 µg 1.06
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.081
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.157
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.557
Vitamina B6 mg 0.514
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”